Den snart 47 årige mannen gav sig själv...

Den snart 47 årige mannen gav sig själv en ansiktslyftning som födelsedagspresent. 40.000 kr fattigare, men med ett ansikte som såg mycket yngre ut var han väldigt nöjd.
På vägen hem från kirurgen stannade han till vid en kiosk och köpte en tidning. Samtidigt passade han på att fråga damen i kiosken hur gammal hon trodde att han var.
— Runt 35 år, trodde damen.
Han svarade glatt att han faktiskt var 47.
Glad i hågen och med kurrande mage gick han in på McDonalds. Väl framme vid kassan ville han på nytt kontrollera om han såg yngre ut än han var, så han ställde samma fråga till den unga tjejen i kassan.
— Hur gammal tror du att jag är?
Hon gissade på att han var runt 30 - 35 år.
Han log tillbaka och sa:
— Jag fyller faktiskt 47 idag.
En stund senare när han stod och väntade på bussen kom det en gammal dam. Han ställde samma fråga till henne. Hon svarade:
— Jag är 88 år gammal och har väldigt dålig syn, men som ung hade jag en säker metod att bestämma åldern på männen. Jag brukade stoppa handen innanför byxorna och känna efter. Jag brukade alltid pricka rätt på deras ålder.
Mannen tänkte efter en stund och eftersom de var alldeles ensamma vid busshållplatsen så kunde hon väl få göra det.
Den gamla damen stoppade handen innanför mannens byxor. Efter att ha klämt länge och känt efter på alla håll och kanter, sa hon förnöjt med ett leende:
— Du är 47 år!
Mannen såg förvånad ut och frågade:
— Hur visste du det??
Damen log ännu bredare och svarade:
— Det var lätt. Jag stod bakom dig i kön på McDonalds. . . .

Betyg på skämt

Lämna gärna ditt betyg!

★ ★ ★ ★ ★ 

Permalänk: Skämt nr 776

Skriv en kommentar