Ett par handskar

Min fästmö skulle fylla år och jag gick därför och funderade på vad jag skulle ge henne på födelsedagen. Jag talade med min syster och hon rådde mig att köpa ett par handskar. Min syster gick med till affären där vi köpte handskarna. Samtidigt köpte min syster ett par trosor. Av någon anledning råkade emellertid biträdet förväxla paketen varvid min syster begav sig hem med min fästmös handskar.Helt ovetandes skickade jag paketet med min systers trosor till min fästmö. Jag bifogade följande rader.

Till min kära älskling
Jag ber att få gratulera på födelsedagen. Jag hoppas att du tycker om min present. Jag valde den i samråd med min syster. Vi tror att du behöver den. Om det inte varit för min syster hade jag köpt ett par långa med knappar på, men hon sa att du alltid använder korta. Tycker du om färgen? Damen som jag köpte dem av visade mig sina egna som hon använt i tre veckor och de var knappast smutsiga. Du kan talka insidan på dem så går de lättare att ta på. Glöm ej att blåsa i dem ibland, annars blir de så skrynkliga. Biträdet bad mig hälsa att du skulle göra som hon. Rengör dem i bensin, men behåll dem på, annars vill de gärna krympa. Jag hoppas att få se dem på dig i kväll då vi träffas.

Hej så länge.
Din egen.

P.S. Min syster säger att det senaste modet är att bära dem oknäppta och nedhängande så att det ger bärarinnan ett lätt nonchalant utseende.
Om du tycker det är för varmt ute kan du hålla dem i handen när du promenerar. Det tycker jag ser flott ut. D.S.